Ikke-Kirurgisk Behandling Av Hjerteklaffsykdom (Drs. Jaber & White 08/10/17)

Amig: min kone er 64 år gammel og har moderat til alvorlig mitralklaff oppstøt pluss hadde stråling. Hva er alternativene på reparasjon / kirurgi?Wael Jaber, MD: Ditt eneste alternativ er å bli sett på et senter med erfaring i stråling hjertesykdom og kirurgisk behandling av disse forholdene. Jeannie62: Mitral reparasjon April 14, 2017, labyrint prosedyre og pacemaker På Cleveland Clinic. Mitt ekko viser moderat lekkasje. Er dette normalt?Wael Jaber, MD: jeg er sikker på at legen din På Cleveland Clinic vil gjerne diskutere dette spørsmålet med deg personlig. Takk for din kontinuerlige tillit Til Cleveland Clinic.

Trikuspidalklaff Sykdom

mmarcus: jeg har gjennomgått vellykket aorta hjerteklaff erstatning og stigende aorta aneurisme reparasjon, seks år siden. Men i løpet av de siste tre årene har jeg utviklet en alvorlig tricuspid lekkasje, forårsaket av en traverse pacemaker wire implantert på tidspunktet for operasjonen min. Min kardiolog anbefaler meg at ingen behandling er indisert med mindre lekkasjen påvirker hjertefunksjonene mine; og selv da er den sannsynlige foretrukne behandlingen via medisiner – ikke en kirurgisk prosedyre. Din mening, vær så snill.

Wael Jaber, MD: Tricuspid regurgitation kan administreres medisinsk med diuretika i lang tid hvis du forblir symptomatisk og høyre ventrikulær størrelse og funksjon forblir normal. Men gitt at tricuspid regurgitation var forårsaket av en pacemaker, er det lite sannsynlig at det går bort med medisiner. Tidlig tricuspid kirurgi avhengig av alder kan ikke gi deg langvarig suksess som du har sett med aortaklaffen. Trikuspidalklaff erstatninger vanligvis ikke vare utover fem-sju år.

snorthr: Jeg har en Bi-ventrikulær pacemaker med et sunt hjerte, men har tricuspid ventil regurgitation. På grunn av dette har jeg høyt venetrykk uten pulmonal hypertensjon. Jeg har hatt mange hjertetester, inkludert et hjerte cath i fjor som fant min venstre utkastningsfraksjon på 55% og ikke andre problemer. Denne tricuspid regurgitation tilstanden, kombinert med borderline anemi og lavt hemoglobin som jeg har hatt i årevis, forårsaker meg problemer og forstyrrer treningen min. Mine kardiologer vil ikke at jeg skal ha hjerteoperasjon. Jeg hadde A-Fib og A-Flutter i mange år, og hadde to kateter og to kirurgiske ablasjoner allerede, mellom 2001 og 2013, sammen med venstre atriell appendage ligering i 2006 under en laparoskopisk ablation. Jeg er en 72 år gammel mann, 6’1″, 167 lbs, normalt blodtrykk og normalt blodsukker, og har ingen andre helseproblemer.Hva er mine ikke-kirurgiske alternativer for å reparere min tricuspid ventil? Er det noen sjanse for at jeg kommer inn i en prøve for et kateter reparasjonsforsøk?Wael Jaber, MD: Det er ingen ikke-kirurgiske muligheter for å erstatte en tricuspidventil i 2017. Selv om vi vurderer en klinisk prøve, vil tilstedeværelsen av pacemakerledninger forhindre oss i å implantere en ventil uten kirurgi.

Marfanista: jeg Er En Marfan kvinne. Er pacemakere og pacer fører kontraindisert I En Marfan person på grunn av muligens skade tricuspid ventil (TV)? Vil MER skade bli forårsaket TIL TV på tidspunktet for pacer implantat eller mer skade over tid med pacer fører I FORM AV TV åpning/lukking? Hvis jeg valgte pacemakeren, og TVEN begynte å lekke, KAN TVEN byttes ut eller repareres som MV? I verste fall kan ledere trekkes ut uten ytterligere skade PÅ TV?Wael Jaber, MD: Skade fra pacemaker fører til trikuspidalklaff kan skje enten Du Har Marfan eller du har ingen diagnose Av Marfan. Å gå inn for å erstatte tricuspidventilen er ikke en lett beslutning. Erstattet trikuspidalklaff hvis laget av animalsk vev ikke vare utover 5-7 år, og hvis mekanisk, ville kreve livslang blodfortynning Med Coumadin.Ledningene kan trekkes ut uten skade på tricuspidventilen hvis det ikke er noen adhesjoner mellom ledningene og tricuspidventilen. RothC: vennligst diskuter Robotically Assisted Tricuspid Ventil Reparasjon. Min Echo 06/14/2017 STUDIE KVALITET 2D Transtorakal + M-modus med spektral Doppler og farge flyt eksamen utført.Høyre ventrikel vises sterkt forstørret med normal systolisk funksjon. Trikuspidalklaffene er normale. Det er alvorlig tricuspid regurgitation. Det er ingen tricuspid stenose. En liten perikardial effusjon vises tilstede. MITRALVENTIL: det er mild mitral ringformet forkalkning tilstede. Det er mild til moderat mitralregurgitasjon. Det er ingen mitralventilstenose. HEMODYNAMIKK: EN D-formet septum er tilstede, kompatibel med volumoverbelastning av høyrehjerte. IVC utseende i ro og med inspirasjon er kompatibel med et høyre atrialt trykk på 15 mmHg. Pulmonal arterie systolisk trykk er estimert til 46 mmHg basert på tricuspid regurgitasjon. Doppler hastighet. PA systolisk trykk kan undervurderes på grunn av alvorlighetsgraden av tricuspid regurgitasjon. Wael Jaber, MD: Vi kan evaluere deg for denne prosedyren etter at det kirurgiske teamet får se på ekkobildene dine, samt EN CT i brystet for å bestemme tilgang og tilstøtende strukturer.

keb70: jeg har alvorlig trikuspidalklaff og brosjyrene lukkes ikke. Mitt høyre hjerte er forstørret. Er det ikke-kirurgiske alternative behandlinger?Wael Jaber, MD: det finnes ingen ikke-kirurgiske alternativer for dette problemet. I tillegg til diuretika, bør du vurderes for kirurgisk erstatning eller reparasjon av ventilen.

Multiple Ventil Sykdom

Coloradowoman: 78 år gammel kvinne med aorta-og mitralventiler erstattet for seks år siden (revmatisk feber). For tiden er det betydelig aortainsuffisiens, moderat til alvorlig aortastenose Også, moderat til alvorlig trikuspidal insuffisiens og oppstøt. Kardiolog indikerer vil trenge en annen åpen hjertekirurgi for disse typer reparasjoner. Er det et annet alternativ? Wael Jaber, MD: nei-dessverre med denne typen sykdom og gitt din tidligere hjerteoperasjon, ser det ut til at erstatning av aortaklaffen og reparasjon av mitralventilen kirurgisk er de eneste alternativene. Alicehalo: min kone er 66, har hatt to aorta ventiler (St. Jude for tiden, og det feiler) nå er hennes mitral lekker. Vil hun være kandidat til ikke-kirurgisk behandling? Eller robot, eller gjennom hennes lyske? Jeg vet at du trenger mer informasjon.

Wael Jaber, MD: Dessverre må hun ha åpen kirurgi med tradisjonell tilnærming for å erstatte hennes aorta-og mitralventiler. JohnDMc: Det kan utenfor omfanget av denne webcast, men jeg vil også gjerne vite om noen nye kirurgiske prosedyrer for å reparere mitral og aorta ventiler.Jonathon White, MD: Transcateter aortaklaffutskiftninger er nå godt etablert i behandlingen av aortaklaffstenose, mens mitralklippet også er godt etablert i behandlingen av pasienter med primær mitralregurgitasjon som ikke er gode kandidater for kirurgi. Det er mange nye transcatheter mitralventil erstatningssystemer under pågående undersøkelse i kliniske studier.

Nabil: jeg har følgende hjerteproblemer basert PÅ TEE OG Cardiac Stress MRI:
1-Aorta Rot og Stigende Aorta dilatasjon (Moderat)
2 – Både Aorta / Mitralklaffer oppstøt (Moderat Til Alvorlig-Og Moderat)
3-Atrieflimmer behandlet MED CPVA Ablasjon og antiarytmiske medisiner
4 – Dilatert Lt Atrium (Moderat Til Alvorlig)
5 – LV funksjon normal, EF 60-70%, Men Mild dilatasjon og fortykkelse I LV. Jeg kontrollerer STRENGT MIN BP av COAPROVRL og AMLOR medisiner. I tillegg til trening, kosthold og vektkontroll.
6-Familiehistorie påvist FOR CHF (3 nærmeste slektninger) og hjerneslag (Mor)

Mitt Spørsmål: NÅR TRENGER JEG KIRURGI og hvordan jeg skal gå videre i mine medisinske undersøkelser hva er bildebehandling som gir nøyaktige målinger av: a) kammerstørrelser og Aorta dilatasjon; b) regurgitation alvorlighetsgrad som skal brukes til beslutning om å gjøre kirurgi?Wael Jaber, MD: det er for tiden spesifikke retningslinjer for å erstatte aorta når den når mellom 5 og 5, 5 cm. Når det gjelder oppfølging av aortaklaffen, trenger du serielle ekkokardiogrammer for å vurdere ytterligere dilatasjon. I tillegg til det vil nye symptomer på kortpustethet alene være en indikasjon på kirurgi.

Ventil I Ventil-Reoperasjoner

PMA: Jeg har En Edwards perikardial magna ease aortisk protese 21mm ventil, alvorlig forkalkning av aorta spesielt ved sinotubular Junctì. Også en uregelmessig circumflex arterie. Er jeg en kandidat for en ventil i ventilprosedyren? I så fall hvilken størrelse og type ventil ville være egnet?

Wael Jaber, MD: Ja, du kan være en kandidat for ventil i ventil. Størrelsen vil være 23 eller mindre. Shelby21: jeg hadde en aorta graft reparasjon for min aneurisme 17 måneder siden, med en reparasjon for min bicuspid aortaklaff. Jeg har også en liten koarktasjon av aorta som ble ansett som ikke signifikant for å fikse som min første operasjon. Jeg er en 43 år gammel Kvinne med Turners Syndrom…ville det være noen nonsurgical alternativer for meg når tiden kom for min bicuspid ventil å bli erstattet?Jonathon White, MD: PÅ dette tidspunktet ER TAVR godkjent for middels til høy risiko for komplikasjoner fra åpen hjerteoperasjon. Dette er vanligvis pasienter som er mye eldre med comorbiditeter. Feltet utvikler seg imidlertid raskt, og det er vanskelig å forutsi hvordan dette vil bli behandlet i fremtiden.

Timing For Hjertekirurgi

JohnDMc: Hvordan bestemmer en kirurg at det er tid for enten en ikke-kirurgisk eller kirurgisk ventilreparasjonsprosedyre?Wael Jaber, MD: Det avhenger av hvilken ventil, det avhenger av hvilke symptomer du har, og det avhenger av hjertekamrene så langt som størrelse og funksjon. Det avhenger også av om kirurgi kan gjøres trygt.

othellot52: Jeg er en 65 år gammel mann som har blitt diagnostisert med lekkende aorta-og mitralventiler. Jeg har tatt ulike medisiner for å forbedre hjertet mitt i ca 1 år, og min utkastningsfraksjon er 53% og stiger sakte. Jeg går vanligvis 5-6 miles daglig uten å bli viklet og er i anstendig form. Min kardiolog tror jeg kan utsette operasjonen i minst et par år. Hva er risikoen for å gjøre det?

Wael Jaber, MD: Siden du er asymptomatisk og du har relativt normal hjertefunksjon, utsette deg for kirurgi vil utsette deg for mer risiko enn konservativ behandling med ekkokardiografi på seks til 12 måneders intervall.sverdfisk: hvis jeg har en lekker ventil og hjertet pumpe på 20% er det hensiktsmessig å ha kirurgi for å ha ventilen reparert? Clip prosedyre??Wael Jaber, MD: hvis du snakker om mitralventilen, kan et klips betraktes klinisk hvis du har en prolaps mitralventil. Men hvis du har en begrenset mitralklaff klippet er bare tilgjengelig som en del av en klinisk studie.

Graviditet og Ventil Sykdom

Flamingo32: hva forholdsregler bør gjøres hvis en kvinne planlegger å bli gravid med mild hjerteklaffsykdom? Wael Jaber, MD: hvis sykdommen er mild som beskrevet, bør det ikke være et problem.

Ehlers Danlos

rbaldassari: datteren min ble nylig diagnostisert MED POTTER. Hun er 26 år. Vil dette ha en effekt på hennes ventiler i fremtiden? Ser ikke ut til å ha et ventilproblem nå.Hun ble nylig diagnostisert MED EDS-Hypermobilitet, gastroparese, cøliaki, fibromyalgi også. Vil disse påvirke hennes ventiler i fremtiden?Wael Jaber, MD: NO-POTS har ingen effekt på hjerteventiler. EDS hvis Du mener Ehlers Danlos kan påvirke ventilene og årlig oppfølging med ekkokardiografi er indisert. Også evaluering av aorta bør inkluderes i den årlige evalueringen.

Aortaaneurisme

655800: tid for besøk TIL CC? AAA av 4.2. Ventiler: AORTA tricuspid bevis på mild aortaregurgitasjon. MITRAL mild mitral regurgitasjon. TRICUSPID bevis på spor tricuspid regurgitasjonshastighet 2.67 m / s konsistent med et estimert systolisk trykk i lungearterien på 28,52 mmHg pluss høyre atrialtrykk. Estimert høyre atrialt trykk er 5 mmHg. PULMONAL ikke godt visualisert i skanning. Takket.Wael Jaber, MD: hvis STØRRELSEN PÅ AAA ble bekreftet av mer enn en bildemodalitet (echo, CT eller MR), så er Et besøk Til Cleveland Clinic på ett år fra tidspunktet for den siste testen velkommen. Selvfølgelig, sørg for at blodtrykket ditt er godt kontrollert, og Du har ingen diagnose Av Marfan Syndrom.

Andre Terapier

nycgal: Har noen noen gang fått positive ikke-kirurgiske resultater ved hjelp av ozon terapi, chelazone terapi, eller plaquex terapi for å behandle aortastenose? Wael Jaber, MD: Ingen av disse terapiene du nevnte uten kirurgi er en del av standard klinisk praksis og bør betraktes som voodoo medisin.

Anmeldt: 08/17

Denne informasjonen er gitt Av Cleveland Clinic som en tjeneste bare og er ikke ment å erstatte medisinske råd fra legen din eller helsepersonell. Ta kontakt med helsepersonell for råd om en bestemt medisinsk tilstand. Husk at denne informasjonen, i fravær av et besøk med helsepersonell, må betraktes som en pedagogisk tjeneste og er ikke utformet for å erstatte en lege uavhengig dom om hensiktsmessigheten eller risiko for en prosedyre for en gitt pasient. Synspunkter og meninger uttrykt av en person i dette forumet er ikke nødvendigvis synspunktene Til Cleveland Clinic institution eller Andre Cleveland Clinic leger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *