sydämen Läppävian muu kuin kirurginen hoito (Drs. Jaber & White 08/10/17)

Amig: vaimoni on 64-vuotias ja hänellä on keskivaikea tai vaikea mitraaliläpän regurgitaatio sekä sädehoitoa. Mitkä ovat hänen vaihtoehtonsa korjaus / leikkaus?

Wael Jaber, MD: ainoa vaihtoehto on tulla nähdyksi keskuksessa, jolla on kokemusta säteilysairauksista ja näiden sairauksien kirurgisesta hoidosta.

Jeannie62: Mitraalin korjaus 14.huhtikuuta 2017, maze-toimenpide ja sydämentahdistin Cleveland Clinicillä. Kaiussani näkyy Kohtalaista vuotoa. Onko tämä normaalia?

Wael Jaber, MD: olen varma, että Clevelandin klinikan lääkärisi keskustelee mielellään tästä kysymyksestä kanssasi henkilökohtaisesti. Kiitos jatkuvasta luottamuksesta Clevelandin klinikkaa kohtaan.

kolmiliuskaläpän sairaus

mmarcus: olen käynyt läpi onnistuneen aortan sydänläpän tekonivelleikkauksen ja nousevan aortan pullistuman korjauksen kuusi vuotta sitten. Olen pysynyt ei-oireinen ja harjoittaa päivittäin kohtalainen liikunta programHowever kolmen viime vuoden aikana olen kehittänyt vakava kolmiliuskainen vuoto , aiheuttama traverse sydämentahdistin Lanka istutettu aikaan minun leikkaus. Kardiologini neuvoo minua, että mitään hoitoa ei ole osoitettu, ellei vuoto vaikuta sydäntoimintoihini; ja silloinkin todennäköinen ensisijainen hoito on lääkkeillä — ei kirurgisella toimenpiteellä. Kertokaa mielipiteenne.

Wael Jaber, MD: Kolmiliuskainen pulauttelu voidaan hoitaa lääketieteellisesti diureeteilla pitkään, jos oireilet ja oikean kammion koko ja toiminta pysyvät normaaleina. Kuitenkin, koska kolmiliuskainen pulauttelu johtui sydämentahdistin, on epätodennäköistä, että se menee pois lääkitys. Varhainen kolmiliuskaleikkaus iästä riippuen ei välttämättä anna sinulle pitkäkestoista menestystä, kuten olet nähnyt aorttaläpän. Kolmiliuskaventtiilin vaihdot eivät yleensä kestä yli viisi-seitsemän vuotta.

snorthr: Minulla on kahden kammion tahdistin, jolla on terve sydän, mutta on kolmiliuskaläppä regurgitaatio. Tämän vuoksi minulla on korkea laskimopaine ilman keuhkoverenpainetautia. Minulla on ollut lukuisia sydänkokeita, mukaan lukien sydämen Katin viime vuonna, joka löysi minun vasen ejektiofraktio 55% eikä muita ongelmia. Tämä kolmiliuskainen pulauttelu kunnossa, yhdistettynä rajatapaus anemia ja alhainen hemoglobiini, että olen ollut vuosia, aiheuttaa minulle ongelmia, ja häiritsee minun käyttäessään. Kardiologini eivät halua minun menevän sydänleikkaukseen. Minulla oli A-Fibr ja a-Flutter monta vuotta, ja oli kaksi katetrin ja kaksi kirurgista ablaatioita jo, välillä 2001 ja 2013, yhdessä vasemman eteisen lisäkkeiden ligation 2006 aikana laparoskooppinen ablaatio. Olen 72-vuotias mies, 6’1″, 167 lbs, normaali verenpaine ja normaali verensokeri, eikä minulla ole muita terveysongelmia.Mitkä ovat ei-kirurgiset vaihtoehtoni korjata kolmiliuskaläppäni? Pääsenkö oikeuteen katetrin korjausyrityksestä?

Wael Jaber, MD: ei ole olemassa ei-kirurgisia vaihtoehtoja kolmiliuskaläpän korvaamiseksi vuonna 2017. Vaikka harkitsisimme kliinistä tutkimusta, tahdistimen johtimet estävät meitä istuttamasta läppää ilman leikkausta.

Marfanista: I ’ m a Marfan woman. Ovatko tahdistimet ja pacer johtaa vasta Marfan henkilö johtuu mahdollisesti vahingoittaa kolmiliuskaläpän venttiili (TV)? Aiheuttaisiko enemmän vahinkoa televisiolle pacer-implantin aikana tai enemmän vahinkoa ajan myötä pacer-johdoilla television avaamisen/sulkemisen yhteydessä? Jos valitsin tahdistimen ja televisio alkoi vuotaa, voiko television vaihtaa tai korjata kuten MV? Pahimmassa tapauksessa, voitaisiin johtaa uutetaan ilman enempää haittaa TV?

Wael Jaber, MD: tahdistimen vaurio johtaa kolmiliuskaläppään, voi tapahtua riippumatta siitä, onko sinulla Marfan vai ei. Kolmiliuskaventtiilin vaihtaminen ei ole helppo päätös. Korvattu kolmiliuskaläpän venttiili, jos Valmistettu eläinkudoksesta eivät kestä yli 5-7 vuotta ja jos mekaaninen, vaatisi elinikäisen veren ohenemista Coumadin.Johdot voidaan purkaa vahingoittumatta kolmiliuskaventtiiliin, jos johtimien ja kolmiliuskaventtiilin välillä ei ole kiinnikkeitä.

RothC: keskustele Robottiavusteisesta Kolmiliuskaventtiilin korjauksesta. My Echo 06/14/2017 STUDY QUALITY 2D Transthoracic + M-mode with spectral Doppler and color flow exam performed.Oikea kammio näyttää vakavasti laajentunut normaali systolinen toiminta. Kolmiliuskaläpän lehtilavat ovat normaalit. On vaikea kolmiliuskainen pulauttelu. Kolmiliuskastenoosia ei ole. Pieni perikardiaalinen effuusio näkyy läsnä. MITRAALILÄPPÄ: siellä on lievä mitraalinen rengasmainen kalkkeutuma läsnä. On lievä tai kohtalainen mitraalinen regurgitaatio. Mitraaliläpän ahtaumaa ei ole. Hemodynamiikka: D-muotoinen septum on läsnä, yhteensopiva tilavuus ylikuormitus rightheart. IVC ulkonäkö levossa ja inspiraatiota on yhteensopiva oikean eteisen paine 15 mmHg. Keuhkovaltimon systolisen paineen arvioidaan olevan 46 mmHg kolmiliuskaisen pulauttelun perusteella. Doppler-nopeus. Systolinen pa-paine voidaan aliarvioida kolmiliuskaisen pulauttelun vakavuuden vuoksi.

Wael Jaber, MD: voimme arvioida sinut tätä toimenpidettä varten sen jälkeen, kun kirurgiryhmä saa katsoa kaikukuvia sekä TT: tä rinnasta, jotta voidaan määrittää pääsy ja viereiset rakenteet.

keb70: minulla on vaikea kolmiliuskaläppä, eivätkä lehtilavat sulkeudu. Oikea sydämeni on laajentunut. Onko olemassa ei-kirurgisia vaihtoehtoisia hoitoja?

Wael Jaber, MD: tähän ongelmaan ei ole muita kuin kirurgisia vaihtoehtoja. Diureettien lisäksi tulee harkita venttiilin kirurgista korvaamista tai korjausta.

Moniläppäsairaus

Koloradomaani: 78-vuotias nainen, jonka aortta-ja mitraaliläpät vaihdettiin kuusi vuotta sitten (reumakuume). Tällä hetkellä on merkittävä aortan vajaatoiminta, kohtalainen tai vaikea aorttastenoosi myös, kohtalainen tai vaikea kolmiliuskan vajaatoiminta ja pulauttelu. Kardiologi osoittaa, että tarvitaan toinen avoin sydänleikkaus tämäntyyppisiin korjauksiin. Onko muuta vaihtoehtoa?

Wael Jaber, MD: ei – valitettavasti tällainen sairaus ja ottaen huomioon edellisen sydänleikkauksen, näyttää siltä, että aorttaläpän vaihtaminen ja mitraaliläpän korjaaminen kirurgisesti ovat ainoat vaihtoehdot.

alicehalo: vaimoni on 66, hänellä on ollut kaksi aorttaläppää (St. Jude tällä hetkellä, ja se on pettämässä) nyt hänen mitraalinsa vuotaa. Tuleeko hänestä ehdokas muuhun kuin kirurgiseen hoitoon? Vai robottimaista vai nivusten läpi? Tiedän, että tarvitset lisätietoja.

Wael Jaber, MD: Valitettavasti hän tarvitsee avoleikkauksen perinteisellä lähestymistavalla aortta-ja mitraaliläppien vaihtamiseksi.

JohnDMc: se voi ulottumattomissa tämän webcast, mutta haluaisin myös tietää uusia kirurgisia toimenpiteitä korjata mitraali ja aortan venttiilit.

Jonathon White, MD: Transcatheter aorttaläpän korvikkeet ovat nyt vakiintuneet aorttaläpän ahtauman hoidossa, kun taas mitraaliklipsi on vakiintunut myös primaarista mitraalista pulauttelua sairastavien potilaiden hoidossa, jotka eivät ole hyviä leikkausehdokkaita. On olemassa lukuisia uusia transkatheter mitraaliläpän korvaavia järjestelmiä meneillään olevan tutkimuksen kliinisissä tutkimuksissa.

Nabil: minulla on seuraavat sydänvaivat TEE – ja Sydänstressin magneettikuvauksen perusteella:
1 – aortan juuri ja nouseva aortan laajentuma (keskivaikea)
2 – sekä aortan / Mitraaliläppien regurgitaatio (keskivaikea tai vaikea – ja keskivaikea)
3 – Cpva – ablaatiolla hoidettu eteisvärinä ja rytmihäiriölääkitys
4-Laajentunut Lt-Atrium (keskivaikea tai vaikea)
5-LV toiminta normaali, EF 60-70%, mutta lievä laajeneminen ja paksuuntuminen LV: ssä. Kontrolloin tiukasti verenpainettani COAPROVRL-ja AMLOR-lääkkeillä. Samoin liikunta, ruokavalio ja painonhallinta.
6-sukuhistoria todistettu CHF (3 lähisukulaista) ja aivoinfarkti (Äiti)

kysymykseni: milloin tarvitsen leikkausta ja miten aion edetä lääketieteellisissä tutkimuksissani mitkä ovat kuvantaminen, joka antaa tarkat mittaukset: a) kammionkoot ja aortan laajentuma; b) pulauttelun vakavuus, jota käytetään päätettäessä, tehdäänkö leikkaus?

Wael Jaber, MD: tällä hetkellä on olemassa erityisiä ohjeita korvata aortta, kun se saavuttaa välillä 5 ja 5, 5 cm. Mitä aorttaläpän seurantaan tulee, tarvitset sarjamuotoisen kaikukardiografian arvioidaksesi laajentumista. Sen lisäksi uudet hengenahdistusoireet olisivat jo yksinään osoitus leikkauksesta.

läppä Läppäreoperaatioissa

PMA: Minulla on Edwards pericardial magna ease aortan proteesi 21mm läppä, aortan vaikea kalkkeutuminen erityisesti sinotubulaarisessa risteyksessä. Myös poikkeava sirkumfleksinen Valtimo. Olenko ehdolla venttiiliin? Jos näin on, minkä kokoinen ja tyyppinen venttiili olisi sopiva?

Wael Jaber, MD: Kyllä voit olla ehdokas valve valve. Koko on 23 tai vähemmän.

Shelby21: minulla oli 17 kuukautta sitten aortan siirteen korjaus valtimonpullistumaani, jossa oli korjaus hauis-aorttaläpässäni. Minulla on myös pieni coarctation aortta, joka katsottiin ole merkittävä korjata joka minun ensimmäinen leikkaus. Olen 43-vuotias nainen, jolla on Turnerin syndrooma…olisiko mitään ei-kirurgisia vaihtoehtoja minulle, kun tuli aika minun välihammasläppä vaihdetaan?

Jonathon White, MD: tällä hetkellä TAVR: t on hyväksytty avosydänleikkauksen välivaiheen tai suuren komplikaatioriskin hoitoon. Nämä ovat tyypillisesti paljon vanhempia potilaita, joilla on muita sairauksia. Ala kehittyy kuitenkin nopeasti, ja on vaikea ennustaa, miten tähän suhtaudutaan tulevaisuudessa.

sydänkirurgian ajoitus

JohnDMc: miten kirurgi päättää, että on aika joko ei-kirurgiseen tai kirurgiseen läppäkorjaukseen?

Wael Jaber, MD: se riippuu siitä, mikä venttiili, se riippuu siitä, mitä oireita sinulla on, ja se riippuu sydämen kammioiden koosta ja toiminnasta. Se riippuu myös siitä, voidaanko leikkaus tehdä turvallisesti.

othellot52: Olen 65-vuotias mies, jolla on todettu vuotavat aortta-ja mitraaliläpät. Olen ottanut erilaisia lääkkeitä parantaa sydämeni noin 1 vuosi ja minun ejektiofraktio on 53% ja nousee hitaasti. Kävelen yleensä 5-6 mailia päivittäin tulematta tuuliseksi ja olen kunnon kunnossa. Kardiologini uskoo, että voin lykätä leikkausta ainakin pari vuotta. Mikä riski siinä on?

Wael Jaber, MD: Koska olet oireeton ja sinulla on suhteellisen normaali sydämen toiminta, altistamalla sinut leikkaus altistaa sinulle suurempi riski kuin konservatiivinen hoito ekokardiografia 6-12 kuukauden välein.

swordfish: jos minulla on vuotava läppä ja sydämen pumppaus 20%: lla, onko syytä käydä leikkauksessa, että läppä korjataan? Leikkaustoimenpide??

Wael Jaber, MD: jos puhutaan mitraaliläpästä, klipsiä voidaan pitää kliinisesti, jos sinulla on prolapsi mitraaliläppä. Kuitenkin, jos sinulla on rajoitettu mitraaliläppä clip on saatavilla vain osana kliinistä tutkimusta.

raskaus ja läppäsairaus

Flamingo32: mitä varotoimenpiteitä tulee tehdä, jos nainen suunnittelee raskautta lievään sydänläppäsairauteen?

Wael Jaber, MD: jos tauti on kuvattu lievänä, sen ei pitäisi olla ongelma.

Ehlers Danlos

rbaldassari: tyttärelläni todettiin hiljattain POTS. Hän on 26-vuotias. Vaikuttaako tämä hänen venttiileihinsä tulevaisuudessa? Ei ole venttiiliongelmaa.Hänellä diagnosoitiin hiljattain EDS-Hypermobiliteetti, gastropareesi, keliakia, fibromyalgia myös. Vaikuttavatko nämä hänen venttiileihinsä tulevaisuudessa?

Wael Jaber, MD: No – POTS ei vaikuta sydänläppiin. EDS jos tarkoitat Ehlers Danlos voi vaikuttaa venttiilit ja vuosittain seuranta ekokardiografia on aiheellista. Myös aortan arviointi tulisi sisällyttää vuosittaiseen arviointiin.

aortan aneurysma

655800: aika käydä CC: ssä? AAA 4,2. Venttiilit: aortan kolmiliuskainen todiste lievä aortan regurgitaatio. Mitraalinen lievä regurgitaatio. Kolmiliuskainen todiste kolmiliuskaisen pulauttelunopeudesta 2.67 m/ s johdonmukainen, w / arvioitu keuhkovaltimon systolinen paine 28, 52 mmHg plus oikea eteispaine. Arvioitu oikea eteispaine on 5 mmHg. Keuhko ei näy hyvin skannauksessa. Ansiosta.

Wael Jaber, MD: jos AAA: n koko on vahvistettu useammalla kuin yhdellä kuvantamistavalla (echo, CT tai MRI), käynti Clevelandin klinikalla vuoden kuluttua viimeisen testin ajankohdasta on tervetullut. Tietenkin sillä välin varmista, että verenpaineesi on hyvin hallinnassa ja sinulla ei ole diagnoosia Marfanin oireyhtymästä.

muut hoidot

nycgal: Onko kukaan koskaan saanut positiivisia ei-kirurgisia tuloksia otsonihoidon, chelatsoni hoito, tai plaquex hoito hoitoon aorttastenoosi?

Wael Jaber, MD: mikään näistä mainitsemistasi hoidoista ilman leikkausta ei ole osa tavanomaista kliinistä käytäntöä, ja sitä tulisi pitää voodoo-lääkkeenä.

arvosteltu: 08/17

nämä tiedot ovat Cleveland Clinicin tarjoamia vain lähipalveluna, eikä niiden ole tarkoitus korvata lääkärin tai terveydenhuollon tarjoajan antamia ohjeita. Ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja neuvoja tietyn sairauden. Muista, että jos terveydenhuollon ammattihenkilön luona ei käydä, näitä tietoja on pidettävä ainoastaan koulutuspalveluna, eikä niiden tarkoituksena ole korvata lääkärin riippumatonta arviota toimenpiteen asianmukaisuudesta tai riskeistä tietylle potilaalle. Yksilön tällä foorumilla ilmaisemat näkemykset ja mielipiteet eivät välttämättä ole Cleveland Clinic Institutionin tai muiden Cleveland Clinicin lääkäreiden näkemyksiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *